Kedves Versenyzők!

Újra indul a Futafok! A rendezvény hatalmas érdeklődés közepette tér vissza: már közel négyezerötszázan regisztráltak, hogy megmérettessék magukat Budafok-Tétény legnagyobb sporteseményén, amelynek középpontjában idén is a jó hangulatú, közös mozgás és az egészségünk megőrzése áll.

A verseny mindenkit vár: ovisok és idősek (a legfiatalabb versenyző 2, a legidősebb 82 éves), egyéni indulók és váltófutók, sétálók, kerekesszékesek és görkorisok is megtalálják a számukra megfelelő futamot.  

Nem változtattunk a jól bevált gyakorlaton, az óvodásoknak és első osztályosoknak kísérős és bátor futamot is indítunk, így a kisgyerekek eldönthetik, hogy önállóan vagy felnőtt kíséretében teljesítik a távot. Idén az újrakezdőkre is gondoltunk egy 1000 méteres távval, melynek jelmondata: Fuss vagy sétálj saját tempódban, de mosolyogva! Így mindenki gazdagabb lehet a közös mozgás élményével.

A nevezési díjjal minden induló a saját iskoláját, óvodáját támogatja, amelyből sport- és játszóeszközöket szerzünk be nekik. Számos intézmény jó gyakorlata, hogy a Futafokon részt vevő tanulóknak cserébe szabadnapot biztosít.

Fussunk újra együtt! Szeretettel várunk mindenkit október 7-én a Campona főbejáratánál.

 

Üdvözlettel:

Karsay Ferenc
polgármester